Monday, February 27, 2012

Perodua Alamesra, Kota Kinabalu

Tahun 2012 adalah tahun yang cukup menggembirakan apabila Imbas Haruman telah lahir sebagai keluarga baru dalam Perodua. Imbas Haruman di Alamesra merupakan ejen jualan kereta perodua yang sah, yang menawarkan perkhidmatan urusan jual beli kereta baru bagi model Viva, Myvi 1.3, Myvi 1.5 dan Alza. (Kini Viva telah di hentikan pengeluarannya dan di gantikan dengan model Axia)

http://www.perodua2015.blogspot.com
Perodua KK Sabah
Perodua Alamesra Kota Kinabalu Sabah (Alza)


Terletak di Alamesra Sulaman Coastal Highway berhadapan dengan 1Borneo Hypermarket, kewujudan Perodua Alamesra di harapkan telah memberi ruang pilihan yang lebih pelbagai dan baru kepada pelanggan yang ingin membeli kereta jenama Perodua di Kota Kinabalu. Lokasi yang mudah dikunjungi, terhindar dari kesesakan jalanraya yang melampau malah mudah pula bagi pelanggan mendapatkan tempat letak kereta secara percuma.
Perodua Alamesra Kota Kinabalu : Myvi*
http://www.perodua2015.blogspot.com

Demi menyeleraskan waktu berurusan dengan masa pelanggan, Perodua Alamesra beropersi setiap hari termasuk hari Ahad* bermula seawal 9pagi hingga 7malam (*Appointment). Terdapat Model Viva,(*Viva telah di hentikan pengeluaran) Myvi dan Alza dipamerkan di Pusat Pameran dan Jualan Perodua Alamesra pada setiap hari. Kereta Pandu Uji juga ada tersedia dan boleh digunakan pada bila-bila masa.
Sila berhubung dengan Penasihat Jualan yang bertauliah bagi sebarang pertanyaan berkenaan urusan jualan kereta perodua, Pandu Uji maupun tempahan.
Images Axia KK Sabah Imbas Haruman SB
Perodua Axia Alamesra Kota Kinabalu Sabah


2 comments:

aaron lee said...
This comment has been removed by the author.
ada qu said...

Nice to meet you !
My name is Ada from Shiyan Miaoyu Import & Export Trading Co.,Ltd.
We are interested in supplying Dongfeng heavy truck or Dongfeng commercial vehicle and relevant auto parts.
At our official website : www.imyautoparts.com , you can find the quality parts you need with the lowest price.
We sincerely hope to establish a long-term business relationship with your esteemed company.
Your early reply is highly appreciated.
Thank You!