Saturday, April 26, 2014

New Myvi XT Kota Kinabalu

Model Myvi XT baru Lagi Baharu, Lagi Mantap, Lagi Best!!!

Mulai April 2014. Perodua telah memperbaharui kereta pilihan No.1 Malaysia dengan menghasilkan Myvi XT. Peningkatan dari segi penampilan dan kualiti ini bagaimanapun tidak pula menaikkan harganya. Myvi XT  berharga serendah RM44,076.20 (On The Road : Kota Kinabalu).
Harga Kereta Perodua
New Myvi XT Kota Kinabalu
Terdapat 5 pilihan harga bagi model Myvi XT baharu ini iaitu:
1. Putih (Solid)
2. Unggu (Metallic)
3. Silver (Metallic)
4. Hijau (Metallic)
5. Pink Ala ala Pink (Metallic)

5 Color Available Myvi XT
Penampilan Myvi XT ini adalah satu trend baru yang lebih menyerlah dengan menampilkan 2 pilihan warna baharu iaitu Hijau muda dan Merah ala ala pink. Untuk makluman, warna hitam sudah tidak didapati pada model Myvi XT ini.

Dari segi prestasi, Myvi XT masih menggunakan teknologi engine DVVT (Dynamic Virable Valva Timing) dan di pasangkan dengan Timing Chain sebagai penggerak utama di bahagian engine. Ini bermakna tidak perlu ada penyelenggaraan pada Timing Chain melainkan penukaran Minyak Engine pada waktu ditetapkan. Pada masa yang sama, selari dengan tawaran Perodua yang memberi pakage 'FREE SERVICE' sebagai hadiah kepada pelanggan selama 3 tahun kepada pelanggan perodua. Pengguna perodua telah mendapat manfaat yang besar dari segi penjimatan penyelenggaraan. Ini bermakna, Pengguna perodua tidak perlu pening kepala memikirkan bebanan kos penyelenggaraan kenderaan jika memilih kereta jenama perodua.

Engine Myvi XT 
Keselesaan dan kepuasan pengguna telah menjadi keutamaan Perodua sejak dahulu. Ini dibuktikan dengan ruang dalaman yang selesa dan mesra pengguna. Model Myvi XT sangat praktikal. Pemakai lebih berkeyakinan dengan ruang dalaman yang sedap mata memandang dan mudah untuk dikendalikan.
Myvi XT Interior Design
Dikalangan product kereta yang berkualiti, Harga Myvi XT adalah sangat rendah dan mampu dimiliki, manakala bayaran bulanan serta perbelanjaan petrol juga tidak membebankan. Berikut dalah harga Myvi XT bagi kawasan Kota Kinabalu, Sabah.
Harga Myvi Kota Kinabalu
Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan Perodua Myvi XT ini. Anda sangat-sangat di alu-alukan untuk datang ke pusat pameran Perodua yang sah Alamesra, Kota Kinabalu. Saya juga tidak keberatan untuk menjawap dan membantu anda mengetahui info lanjut berkenaan product Perodua.

Saya boleh di hubungi melalui email : ansarsalihin@gmail.com atau phone nombor 019-8071861.

By: Awang Salihin.


No comments: